Špičkové technologie pro dekorativní úpravy betonu
Články
Časté dotazy
Kontakt
Košík
Dekorativní omítky
umělý kámen

PALM Crete je patentovaný systém dekorativních modelačních omítek na stěny, který nahrazuje vzhled ručně pokládaného kamene nebo umělého kamene. Přínosem je vysoká rychlost instalace a nižší cena v porovnání s kladeným přírodním nebo kamenem.

PALM Crete je velmi variabilní systém raženého betonu a modelačních omítek, imitující přírodní kámen, avšak s důrazem na estetiku a užitné hodnoty výsledného díla. Tato varianta a kombinace technologie umělého kamene a raženého betonu se výborně hodí do komerčních prostor i na zvýšení estetické úrovně jednotlivých rodinných domů.

PALM Crete je systém raženého betonu a umělého kamene, aplikovaný až na stavbě (cast in place). Jedná se o speciální vyztuženou a zušlechtěnou modelační hmotu, ideální pro instalaci na ploty, opěrné zdi, mosty, pohledové a soklové zdivo. Dekorativní beton a imitace kamene PALM Crete je vhodný také na zateplené fasádní systémy.

PALM Crete je dostupný v základních 6-ti frakcích a skladbách kamene. Neomezenou variabilitu tvarů skladeb kamene pak nabízí technika ručního řezání, kde je možné výsledný design přizpůsobit požadavkům zákazníka.

PALM Crete dekorativní beton a imitace kamene je bezesparou technologií, umožňující neomezené možnosti estetického a pohledového designu architektonických staveb.

Našim zákazníkům nabízíme špičkové a inovativní výrobky pro stavebnictví. Patří mezi ně čistící prostředky pro různé povrchy, impregnace, technologie dekorativního betonu a výrobky pro výtvarné práce s betonem. S našimi produkty získáte nejen estetické výsledky, ale i dlouhodobou ochranu svých projektů.
PALM Crete.cz
Copyright © 2024 PALM Crete.cz |
Shop by