Špičkové technologie pro dekorativní úpravy betonu
Články
Časté dotazy
Kontakt
Košík
Čištění a ochrana zámkové dlažby
popis technologie

PALM Crete přináší svým zákazníkům unikátní systém profesionálních čistících prostředků a trvalých impregnačních postřiků pro všechny druhy zámkové a betonové dlažby. Co všechno můžete očekávat?

Díky patentovaným čistícím prostředkům můžete snadno odstranit zbytky barev, stavebních lepidel, solné a vápenaté výkvěty, mastné skvrny a zbytky po úkapech ropných látek. Dokonce se zbavíte i mechu a plísní, čímž obnovíte původní lesk povrchu.

Naše přípravky oživují původní barevné odstíny a zvyšují mrazuvzdornost ošetřené dlažby a betonu. Vaše zámková a betonová dlažba bude vypadat jako nová! Impregnace zámkové dlažby trvale fixuje spárovací písek, což zabraňuje prorůstání plevele ve spárách. Vaše dlažba zůstane krásně udržovaná.

Ošetřený povrch dlažby odolá opotřebení způsobenému pojezdem motorových vozidel. Můžete si být jistí, že vaše dlažba vydrží dlouho bez známek opotřebení. S PALM Crete budete mít nejen krásnou a udržovanou dlažbu, ale také dlouhodobou ochranu proti nepříznivým vlivům.

PALM Crete systém impregnačních postřiků je možné aplikovat i na slinutou a teracovou dlažbu za účelem zvýšení jejich nekluznosti, zejména ve vlhkém prostředí a všude tam, kde dochází k vysoké kumulaci vody.

Ať už máte zájem o ochranu zámkové dlažby svépomocí, nebo si chcete nechat provést profesionální čištění a impregnaci, PALM Crete je vaším partnerem, nabízející jednoduché a profesionální řešení.

Našim zákazníkům nabízíme špičkové a inovativní výrobky pro stavebnictví. Patří mezi ně čistící prostředky pro různé povrchy, impregnace, technologie dekorativního betonu a výrobky pro výtvarné práce s betonem. S našimi produkty získáte nejen estetické výsledky, ale i dlouhodobou ochranu svých projektů.
PALM Crete.cz
Copyright © 2024 PALM Crete.cz |
Shop by