Špičkové technologie pro dekorativní úpravy betonu
Články
Časté dotazy
Kontakt
Košík
Barvení zámkové dlažby
popis technologie

PALM Crete přináší zákazníkům v ČR možnost povrchového probarvování zámkové nebo betonové dlažby. Jedná se o metodu reaktivního barvení všech betonových povrchů.

Povrchové probarvení a sytost zvoleného odstínu je nerovnoměrné, což zvyšuje atraktivitu probarvené dlažby s důrazem na vytváření přírodní nejednotnosti - efekt kamenné kresby.

PALM Crete nabízí dvě možnosti profesionálního probarvení betonových dlažeb přímo na místě stavby:

  • reaktivní způsob ACID STAIN - odstín vzniká chemickou reakcí
  • penetrační způsob AWB STAIN - odstín vzniká absorbční metodou

V případě obou nabízených technologií, nevzniká na povrchu probarvené zámkové nebo betonové dlažby povlak, který by bylo možné poškodit, případně opotřebovat např. pojezdem motorových vozidel. Probarvený povrch dlažby je však vhodné chránit vhodnou hybridní impregnací, např. PAVING Seal.

Tyto technologie mohou být použity na většinu stavebních povrchů, obsahující beton nebo cement. Nejasnosti, případně pracovní postup u aplikací svépomocí konzultujte s technickým oddělením PALM Crete.

Našim zákazníkům nabízíme špičkové a inovativní výrobky pro stavebnictví. Patří mezi ně čistící prostředky pro různé povrchy, impregnace, technologie dekorativního betonu a výrobky pro výtvarné práce s betonem. S našimi produkty získáte nejen estetické výsledky, ale i dlouhodobou ochranu svých projektů.
PALM Crete.cz
Copyright © 2024 PALM Crete.cz |
Shop by