Špičkové technologie pro dekorativní úpravy betonu
Články
Časté dotazy
Kontakt
Košík
Barevné dekorativní povrchy
časté dotazy

Je vhodné dekorativní barvení betonu na venkovní plochy?

Ano. Výrobky pro dekorativní barvení povrchů, které nabízíme zákazníkům na českém trhu, jsou určeny pro venkovní i vnitřní plochy. Podle účelu použití, stupně chemické a provozní zátěže a požadavků zákazníka, dokážeme navrhnou optimalní řešení.

Na které povrchy je vhodné použít technologii ACID STAIN?

Technologie ACID STAIN je reaktivní metodou barvení betonových povrch. Pro vytvoření odstínu je nutná přítomnost cementu v barveném povrchu. Z toho vyplývá, že tato tachnologie je vhodná na barvení všech betonových nebo vápenocementových povrchů. Aplikovaný nátěr NEVYTVÁŘÍ na povrchu probarvené betonové konstrukce žádnou vrstvu.

Je nutné probarvený povrch chránit dalším nátěrem?

Zákazníkům vždy doporučujeme ochránit povrch probarveného betonového povrchu vhodně zvolenou akrylátovou pryskyřicí. Typ této pryskyřice je závislý na stupni požadovaného lesku (mat, pololesk, lesk). PALM Crete nabízí kompletní řadu kompatibilních pryskyřic pro trvalou ochranu betonových povrchů.

Našim zákazníkům nabízíme špičkové a inovativní výrobky pro stavebnictví. Patří mezi ně čistící prostředky pro různé povrchy, impregnace, technologie dekorativního betonu a výrobky pro výtvarné práce s betonem. S našimi produkty získáte nejen estetické výsledky, ale i dlouhodobou ochranu svých projektů.
PALM Crete.cz
Copyright © 2024 PALM Crete.cz |
Shop by